Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مدتی است که شرکت اسپیس ایکس در حال کار روی شبکه ماهواره‌ای استارلینک است تا از این طریق بتواند اینترنت را بدون محدودیت مکانی و زمانی در سراسر دنیا عرضه کند. این شرکت قصد دارد اینترنت مورد نیاز کاربران در سراسر جهان را از طریق ماهواره و با سرعت بالا در اختیار کاربران قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تازگی نیز این شرکت ماهواره جدیدی از خانواده استارلینک را به فضا پرتاب کرده است که به واسطه این ماهواره، سرعت اینترنت صورت فلکی استارلینک توانست تا سرعت بارگیری بیش از ۱۰۰ مگابایت بر ثانیه را به ثبت برساند.

 سرعت جدیدی که از این ماهواره به ثبت رسیده است، همچنان پایین‌تر از سرعتی است که شرکت اسپیس ایکس اعلام کرده بود اما آزمایش دوم انجام شده به وسیله این ماهواره، به مراتب سرعتی بیشتر از آزمایش اولیه انجام شده توسط این ماهواره‌ها را دارد. گفتنی است در آزمایش اولیه انجام شده روی ماهواره‌های استارلینک، حداکثر سرعت دریافتی توسط کاربران ۶۰ مگابایت بر ثانیه بود.

نحوه اتصال کاربران به ماهواره استارلینک

در حال حاضر شرکت اسپیس ایکس برای جلو بردن کار خود و پوشش سراسری اینترنت در جهان نزدیک به ۱۲ هزار ماهواره وارد مدارهای اطراف زمین کرده که این موضوع باعث بسیاری از کارشناسان محیط زیست شده است. نحوه دسترسی کاربران به اینترنتی که قرار است توسط این ماهواره‌ها عرضه شود نیز به این صورت است که کاربران آنتن‌هایی را خریداری و نصب می‌کنند که ارتباط آن‌ها با ماهواره را برقرار خواهد کرد.

مدیر عامل شرکت اسپیس ایکس، این آنتن‌ها را شبیه به یوفوهایی که روی چوب قرار می‌گیرند توصیف کرده است. برخی از تصاویر مربوط به این آنتن‌ها نیز در وب سایت استالینک منتشر شده است که ظاهر این آنتن‌ها را به نمایش می‌گذارد. با این حال هنوز هم اتصال به اینترنت استارلینک در مرحله آزمایش قرار دارد و به طور رسمی در دسترس عموم قرار ندارد.

بیشتر بخوانید

اینترنت استارلینک؛ وعده جهانی شدن ترافیک مجازی تا چه حد صحت دارد؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماهواره استارلینک اینترنت پر سرعت اینترنت ماهواره ای شرکت اسپیس ایکس آنتن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۱۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید